BDSM foto advertentie  
         EngelDuivel - Oss
Advertentie:




BDSM Radio info:




31-01-2012
naam of nickname: EngelDuivel
ik ben een: vrouw
ik zoek een: vrouw
ik ben: Switch
woonachtig in de regio/plaats: Oss Nederland
E-mail: EngelDuivel:
Tekst:
Ik ben geïnteresseerd geraakt in het bdsm spel, en wil daar meer mee gaan doen en ontdekken.
Zoals mijn profielnaam al aangeeft, ben ik een Engel-Duivel in 1.
Kan me zowel onderdanig opstellen als ook wel dominant.
Ik zie het bdsm spel puur als een vorm van seksueel uitdagen opbouwen en genieten.
TE extreme spelletjes zijn aan mij niet voorbehouden.
Zie het dus meer als het stimuleren van spannende seksuele prikkels.
Speeltjes, zweepjes, blinddoek, bondage middelen, stroomstootjes, en andere zaken zie ik puur als hulpmiddel om elkaar te laten genieten.
Een soort van voorspel, of juist de climax, maar dus puur om het genot te ervaren en toe te werken naar een ultiem spanningsveld e/o genots gevoel.
Dat kan bij mij dus zowel in geven als nemen zijn. Maar als een dame speciale wensen heeft, ben ik best benieuwd hoor!? alleen ik ga dus niet in alles mee.

Ik ben biseksueel maar zoek in dit spel alleen een vrouw, liefst dus van dezelfde geaardheid, maar een vrouwelijke lesbische dame puur voor het spel is ook prima.
Ik val nu eenmaal niet op erg mannelijke dames, en heb hygiëne en een wat vrouwelijk uiterlijk dus als voorkeur. Slanke en normale lichaamsbouw heeft mijn voorkeur, een pondje meer mag best maar dus geen dames met zwaar overgewicht. Qua leeftijd ben ik redelijk ruimdenkend, mits wel 18+ natuurlijk. een jonge dame wil ik ook graag sturen en veel genotsprikkels bijbrengen.

Dus een dame die het leuk vindt om in de bdsm te (s)experimenteren stuur me svp een mailtje b/i/m/i/s/s/x/at/L/i/v/e/./N/L ik kan zelf nml alleen reageren ivm profiel.
ontvangen en verplaatsen is voor mij (redelijke afstand) geen probleem. Ik heb zelf een lat relatie met een goede vriend, die niet hoeft mee te doen, maar voor mijn veiligheid, en zeker als ik ga verplaatsen in mijn buurt moet kunnen zijn.
Dat ik een engel duivel ben, wil niet zeggen dat jij dat ook perse moet zijn. Dus een onderdanig verlegen meisje die aan de leiband moet worden genomen mmm daar weet ik echt wel raad mee hoor.
zal je graag heel lang plagerig naar een hoogte punt brengen (of juist plagerig uitstellen en of straffen hihi), maar dan krijg je natuurlijk wel opdrachten van me om de meesteres zelf ook te gaan plezieren ohhhhh en ik weet precies wat ik lekker vind, dus zal je veel plagerige opdrachten krijgen !!

En als je dominant bent, prima, maar niet alleen maar dat spel, ik wil ook mijn dominantie kwijt kunnen, anders wordt de duivel in mij heel boos en verzet hij zich hevig :-)

Nou ben benieuwd of hier vrouwelijke seksslavinnetjes die op ontdekkingsreis willen naar meer genot te vinden zijn, en anders een andere engel duivel meesteres.
Dit is geen fake of commerciële advertentie, en ik zoek dus echt een vertrouwensband voor niet eenmalig contact.

Spelenderwijs dus ontdekt dat ik met blinddoeken speeltjes lichte pijn plagerijtjes vastbinden rollenspel mindplay enz enz. veel meer extase in mijn geest en lichaam kan voelen. Zowel met geven als nemen. Het is 1 groot psychisch orgasme als je die sekslijntjes ook goed weet te bespelen. Het verrijkt mijn gehele leven enorm, en ik wil dat graag met een vaste play-vriendin zien te delen en uit te bouwen.

2 foto's: