BDSM foto advertentie  
         Facesitting -slaaf -Assendelft
Advertentie:




BDSM Radio info:




16-03-2012
naam of nickname: Facesitting slaaf
ik ben een: man
ik zoek een: Dominante en/of lustige dame
ik ben: subje met heel soms switch neigingen
woonachtig in de regio/plaats: Assendelft
E-mail: Facesitting slaaf:
Tekst:
Dag dames van het goede en misschien wel boeiende leven.

Al zolang ik fantasie heb kick ik op facesitting. Voor de dames die niet weten wat dat is klik op de links hieronder om video's te zien van facesitting. Wie weet heb ik je dan hopelijk ook een fantasie rijker gemaakt.

Qua ervaring heb ik niet te klagen ware het niet dat het altijd wel dames aan de andere kant van het land zijn die hierop kicken. Dus nu voor mij de uitdaging om één of misschien wel meerdere dames te vinden die mij graag willen gebruiken voor de ultieme kick.

Zelf ben ik een 50 minner, niet groot geschapen, van top tot teen geschoren (behalve hoofdhaar), volgens zeggen een gouden tong,  en schrik niet gebonden.(heeft wel als voordeel dat je zeker weet dat ik niet met je wil samenwonen of je ga claimen).

De grootste fantasie is om langdurig op bed vastgebonden te worden en dan gebruikt te worden voor je fantasie/lust. Na gebruik laat je mij misschien wel uren vast liggen net zolang totdat je weer zin krijgt om je levende en likkende zitkussen te gebruiken. Misschien bind je wel een touwtje of hondenriempje aan mijn pik en/of ballen zodat je met rukjes kan aangeven of ik harder moet danwel zachter moet likken. Of misschien wel om mij in ademnood te krijgen. Maar ook als je mijn gezicht wil gebruiken zonder bondage en puur voor je lust ben je meer dan welkom. Bij een wederzijdse klik zijn er meerdere dates mogelijk. Ook is een spannende one night stand mogelijk.

Voor de rest ben ik heel ruimdenkend dus schaam je nergens voor.

Wat verwacht ik van jou?
Je leeftijd tussen de 25 en 60 maar kijk niet op een paar jaartjes ouder. Je hebt een vagina en een kont waarvan het uiterlijk niet belangrijk is. Ik lust ze allemaal. Wel is het belangrijk dat je circa in een straal van +/- 20 km rond Assendelft en kunt ontvangen. Discretie en hygiëne zijn geboden. Omgekeerd is trouwens ook mogelijk als je wilt dat ik lekker op je gezicht kom zitten.

Gaat je hart sneller kloppen en durf je verder te gaan dan je stoutste fantasie schroom dan niet om te mailen. Ik heb besloten uit slaafse inborst en natuurlijk mijn lust en fantasie iedereen een positief antwoord te geven. Dus mailen is mij daadwerkelijk krijgen!!

Nu is het alleen nog de vraag of er echte reacties komen?

Ik zou zeggen geniet van de filmpjes en hopelijk wil je mij gebruiken om je fantasie/lust uit te voeren.

-BBW Facesitting.
-Bbw mom milf facesitting squashing.
-Hot Chubby woman facesitting her slave.
-Sinnamon Love FaceSitting & Dick Slap.
-Smoking facesitting.
-Asshley facesitting ssbbw.
-Facesitting the husband with Buttplug.
-Facesitting slave.
-Long facesitting, spitting and kissing.
-BBW Femdom 05 facesitting.

5 foto's: