BDSM foto advertentie  
         Dennis - Gelderland
Advertentie:




BDSM Radio info:




30-05-2013
naam of nickname: Dennis
ik ben een: man
ik zoek een: Dominant/Domina/Dominant Koppel (M/V, M/M, V/V)
ik ben: sub
woonachtig in de regio/plaats: Gelderland
E-mail: Dennis:
Tekst:
Dan maar proberen via deze site, daar hetgeen ik zoek blijkbaar nogal ingewikkeld is.

Ik ben Dennis, een sub, 39 jaar, 1.90, 75 kg, slank, enigszins atletisch gebouwd, NL komaf.
Ik ben op zoek naar een ervaren Dominant, Domina of Dominant koppel (M/V, M/M, V/V) of groepje gelijkgestelde mensen voor het volgende:

Een sessie waarin ik een combinatie onderga van Bondage, Ass-play en Edging (cumcontrol/zo lang mogelijk uitstellen van ejaculatie), waarbij ondertussen ook uitgebreid foto’s van mij worden gemaakt met mijn eigen fotocamera.

De Dominant/Domina die mij hieraan onderwerpt blijft op die foto’s onherkenbaar, blijft gekleed en heeft verder geen sex met mij.

Ass-play en Edging vinden safe en hygiënisch plaats met glijmiddel dat ik zelf meeneem, discretie wordt gevraagd en geboden.

De Dominant/Domina kan mij voor deze sessie overdag en doordeweeks ontvangen en wel het liefst in de provincies Gelderland/Overijssel/Utrecht.

De Dominant/Domina moet het zelf een kick vinden dit te kunnen doen en daar plezier aan beleven, ik heb geen financiële bedoelingen, dus geef geen vergoeding en vraag geen vergoeding.

Toeschouwers (in geval van een groepje gelijkgestelde mensen) mogen aanwezig zijn om alleen toe te kijken, daarbij wil ik vanaf aanvang van de sessie dan wel al ontkleed en onherkenbaar geblinddoekt zijn en blijven (bijvoorbeeld met masker).

Tegenprestatie voor het mij willen laten ondergaan van een dergelijke sessie zou kunnen zijn het verkrijgen van de foto’s, maar dan wel nadat ik mijzelf daarop onherkenbaar heb kunnen maken.

Om duidelijk te maken wat ik zoek/de bedoeling is, heb ik een foto bij deze advertentie geplaatst die niet van mijzelf is en een foto van wie ik wel ben en hoe ik eruit zie.

Ik hoop snel een serieuze reactie te verkrijgen, opdat ik de sessie zo snel mogelijk mag ondergaan.

Ondanks mijn eisen, met nederige groet,

Dennis.

2 foto's: